Bliv Frivillig i Huset

Lørslev Café & Kulturhus er drevet 100% af frivillige. Ildsjæle fra byen og omegn vælger huset og lokalsamfundet til, og sammen skaber de rammerne omkring huset og driften af det. Uden de frivillige havde vi ikke et hus, som skabte værdi for både dem som invisterer sin tid i det, dem som besøger det og det generelle landsby samfund. De frivillige kræfter bringer os alle sammen nærmere hinanden, og sørger for at vi selv - og ikke samfundet og politik -  bestemmer, hvor værdifuldt vores lokalsamfund skal være. Det værende gældende på både det sociale og økonomiske niveau. Vi byder os selv til for både hinanden og dem som er på udkig efter nye græsgange ... og det virker!


Men vi har hele tiden brug for, at der er nogen som træder til. Har du lyst til at være en del af det frivillige korps, og har du nogen timer om måneden eller året, som du kan donere til dit lokale samfund? Vi har brug for dem som kan tage en vagt i caféen en gang imellem i et par timer (alle kan lære denne tjans), være en af dem vi kan ringe til, når vi skal have bagt en kage til en begivenhed, den som kan hjælpe til med haven, den som kan hjælpe til med lidt rengøring, den som kan finde ud af atslå et par søm i eller måske endda bygge og reperere noget, eller har en anden håndværksevne som et hus på en moden alder har brug for engang imellem. Må vi låne dig, og ringe til dig, når og hvis vi har brug for det? Man kan altid hoppe til og fra som man har overskud og lyst til det. Intet er bindende. 


Vi du tage del i fællesskabet, så tag fat i en fra bestyrelsen, eller måske en af dem du allerede kender som giver en hånd med, og så vil vi rigtig gerne tage dig med ind i folden - alt arbejde er ulønnet, men vi lover du bliver mangfoldigt betalt i tilfredshedsfølelsen. 

Bliv Medlem af Huset


Den økonomiske drift af Lørslev Café & Kulturhus, kommer blandt andet via medlemsskaber. Et medlemsskab til Huset koster kr. 200 om året (marts - marts), og et medlemsskab dækker alle med adresse på bopælen. Når du er medlem, kan du leje huset til både private og offentlige arrangementer til fodelagtige priser, men ikke mindst har du med et medlemsskab stemmeret ved den årlige generalforsamling.


Du kan købe dig et medlemsskab i huset i dets åbningstider, tage kontakt til en af bestyrelsesmedlemmerne, betale via MobilePay eller bankoverførelse, hvor du noterer "medlemsskab" samt din adresse. Bestyrelsen vil på et tidspunk, typisk i februar, tage en tur rundt til borgerne hvor der også er mulighed for at købe sig et medlemsskab

Lån Huset

PRISER VED LEJE OG BRUG AF HUSET 


  • Aften/eftermiddag for privat, lukket arrangement (op til 3 timer) 150 kr / ikke medlemmer 300 kr.
  • Hel dag, weekend, for privat, lukket arrangement 500 kr / ikke medlemmer 1000 kr.
  • Aften/eftermiddag for åbent arrangement lejen gratis (arrangementet skal offentliggøres på Facebook og sendes ud på Nyhedsmail, og være for alle)
  • Privat, kommercielt arrangement (til eksempel salg af børnetøj etc), eftermiddag/aften 250 kr / ikke medlemmer 500 kr.
  • Foreningsmøde 100 kr
  • Års abonnement for foreningsmøder 500 kr
  • Kande kaffe 20 kr
  • Drikkevarer kan købes i huset. Medbringer du selv drikkevarer (undtagen kaffe & the som skal købes gennem huset) betales der kr 30 pr. deltagende gæst ud over lejen af huset


Huset er udstyret med service, ovn, komfur, fryser, køleskab og mikroovn. Der er plads til ca. 25 siddende spisende gæster. Huset skal efterlades i samme stand som det blev overtaget. 


Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer huset ud til ungdomsfester. Vi definerer ungdomsfester som værende fester hvor deltagerne består udelukkende af unge mennesker som er skole/uddannelsessøgende. Er du i tvivl om din fest falder under denne kategori, så tag kontakt til bestyrelsen.