Begivenheder i Lørslev Café & Kulturhus

Gennem kalenderåret vil Lørslev Café & Kulturhus være vært for adskillige begivenheder. Det kan være alt fra foredrag, intime koncerter, spis sammen aftener, præmiewhist, strikkeklub, uforpligtende grillaftener, fyraftens kaffeslabberi, brunch, cafébegivenheder og meget meget mere. Nogen af arrangementerne bliver arrangeret af aktivitetsgruppen fra Lørslev Café & Kulturhus, men mange af vores begivenheder er arrangeret af borgerne selv. Det er kun vores brugere af huset, som sætter grænserne for, hvad huset kan bruges til, og vi inviterer dig til at bruge det til præcis den begivenhed som du ønsker vi skal være vært for. Du behøver ikke at være medlem af huset, for at arrangere en begivenhed.


De begivenheder som finder sted, bliver annonceret på vores Facebookside under "Begivenheder", såvel som du kan finde dem under Lørslev siden, hvor du også kan finde mange øvrige begivenheder som finder sted i lokalområdet. 


Vores begivenheder vil også blive sendt ud på Lørslev Nyhedsmail, så vil du gerne følge med den vej - og i info i og omkring Lørslev - så kan du tilmelde dig Nyhedsmail, vil at skrive en mail til loerslevborger@gmail.com